Orange: Beneficiu Special Oferit pentru Clientii din Romania

Orange impartasire

Orange are un beneficiu special pe care il ofera pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre ceva ce la ceilalti operatori de telecomunicatii din tara noastra nu prea exista in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange ofera un serviciu special pentru clienti numit Number Share, cu detalii in aceasta pagina, rolul sau fiind de a facilita interconectarea mai multor dispozitive la acelasi numar de telefon pentru a-l putea folosi pe ele.

Orange a lansat acest serviciu cu mai bine de un an de zile in urma, impreuna cu anumite dispozitive speciale pe care le-a pus la vanzare, exemplu fiind Apple Watch cu 4G, sau smartwatch-uri Samsung. Multumita serviciului Number Share, clientii pot folosi pe smartwatch-uri, de exemplu, numarul de telefon pe care-l au pe telefonul principal, ideea fiind ca Orange sa faciliteze apelarea de pe ambele dispozitive, dar si primirea de mesaje pe ambele.

Orange: Beneficiu Special Oferit pentru Clientii din Romania

Orange a gandit acest serviciu doar pentru dispozitivele care au implementata capacitatea de a functiona cu acest sistem, astfel ca nu orice fel de terminal mobil va putea beneficia de el. Activarea acestui serviciu presupune inclusiv accesarea beneficiilor care sunt disponibile pentru respectivul numar de telefon de la Orange, astfel ca veti putea folosi minutele, internetul, si orice altceva mai aveti disponibil in momentul de fata.

Orange are detalii pe website-ul sau cu privire la seviciul Number Share pe care-l ofera pentru clientii din toata Romania, el avand un pret lunar de doar 2 euro, deci nu trebuie sa cheltuiti prea mult pentru a profita de beneficii. Orange a implementat acest serviciu dupa ce el a fost oferit in alte tari de catre operatorii de telecomunicatii pentru clientii lor, astfel ca nu vorbim despre vreo noutate exclusiva pentru Romania, dar e bine totusi ca ne este oferit asa ceva.

Orange mai are si alte servicii utile pentru clientii din toata tara, si puteti descoperi in cadrul website-ului sau detalii cu privire la tot ceea ce ar trebui sa stiti despre ce puteti primi.