ING Bank: Important Mesaj Oficial catre Toti Clientii Romani

ING Bank simplitate

ING Bank are un foarte important mesaj oficial pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva care vine in intregul context al pandemiei de Coronavirus si are menirea de a ii ajuta pe oameni sa ramana in siguranta. Cei de la ING Bank le recomanda tuturor romanilor sa foloseasca serviciile sale online daca au probleme si au nevoie de ajutor, iar asta pentru ca doar asa pot fi in deplina siguranta in loc sa mearga intr-o agentie proprie a bancii.

ING Bank spune ca accesul la HomeBank poate fi obtinut de catre clientii sai in doar cateva minute, fara a merge in vreo sucursala, deci pot face totul din confortul propriei case, fara a merge in vreo locatie fizica. Dupa aceea, ING Bank le ofera clientilor posibilitatea de a administra intr-o mare masura conturile pe care oamenii le au, si asa pot controla tot ceea ce se intampla cu banii lor, pot vedea cum sunt cheltuiti, pot bloca orice carduri, si nu numai.

ING Bank: Important Mesaj Oficial catre Toti Clientii Romani

ING Bank permite inclusiv plata online a facturilor printr-o sectiune dedicata din Homebank pe web, sau aplicatiile pentru telefoane, insa este deasemenea oferita si o facilitate de reincarcare prepay. Mai mult decat atat, ING Bank permite blocarea unui card si solicitarea emiterii altuia nou, sau chiar emiterea de extrase de cont pentru cei care au nevoie de aceste informatii inclusiv intr-un format de acest gen, asa ca totul poate fi facut acum doar online.

ING Bank a gandit totul pentru a fi cat mai usor de folosit de catre clientii din toata Romania, si de aceea recomanda folosirea serviciilor sale online in detrimentul celor fizice, astfel incat oamenii sa aiba parte de o experienta cat mai buna. ING Bank a gandit de la bun inceput tot acest sistem astfel incat el sa fie cat mai simplu de folosit online, iar in pandemia de Coronavirus aceasta tactica a simplificat extrem de mult lucrurile pentru banca si clienti.

ING Bank are toate detaliile despre recomandarile sale disponibile direct in cadrul website-ului sau, asa ca puteti vedea acolo toate informatiile de care aveti nevoie pentru profita de servicii.