Ultimele Zile la Orange in care mai Poti Profita de Surprize

orange dispozitie

Orange a intrat in ultimele zile in care clientii sai din toata Romania mai pot beneficia de o serie de surprize foarte interesante care au fost gandite pentru a le aduce oamenilor posibilitatea de a primi gratuit premii interesante. Mai exact, cei de la Orange au decis in martie sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S21, 5 tablete Samsung GALAXY Tab A7, 5 Huawei Watch GT 2, si 5 soundbar-uri Horizon, totul foarte simplu.

Orange ofera toate aceste premii ca parte a unei campanii promotionale prin care le cere clientilor din toata Romania sa isi plateasca online facturile, sau sa faca reincarcari online. Vorbim despre o decizie foarte interesanta pe care cei de la Orange au luat-o in ceea ce ii priveste pe clienti, iar asta deoarece foarte multa lume profita de aceste servicii care le sunt puse la dispozitie de catre operator prin intermediul website-ului sau, ori a aplicatiei dedicate.

Ultimele Zile la Orange in care mai Poti Profita de Surprize

Orange incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre serviciile de care se bucura, iar decizia sa de a implementa optiunea de plata online a facturilor nu e tocmai noua. Nici optiunea de a face o reincarcare online nu e noua, fiind oferita de peste un deceniu, insa cum lumea se lasa greu convinsa sa profite de aceste privilegii, operatorul incearca sa convinga oamenii sa faca aceste lucruri cat mai des.

Orange desfasoara aceasta campanie promotionala doar pana pe data de 30 martie, astfel ca oricine decide sa profite de situatie si sa se inscrie, va avea ocazia de a castiga premiile care sunt puse la dispozitie de catre operator. Tragerea la sorti va fi facuta dupa data de 30 martie de catre cei de la Orange, asfel ca daca sunteti dornici sa profitati de tot, ar fi bine sa va inscrieti din timp pentru a nu rata sansa de a castiga premiile disponibile.

Orange mai are si alte promotii grozave disponibile acum, asa ca ar fi bine sa va uitati cu atentie la toate promotiile pe care le ofera pentru toti clientii sai din toata tara.