Huawei: Decizia Finala, ce Impact va avea pentru Telefoane

Huawei a luat o decizie finala care va avea un impact mare pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce se va intampla, si cat de mult conteaza.

Huawei practica

Huawei a luat in mod final o decizie foarte importanta pentru sutele de milioane de telefoane pe care le vinde in intreaga lume, si vorbim despre o noua schimbare foarte importanta care va fi impusa in viitor. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa lanseze Harmony OS, sistemul de operare inlocuitor pentru Android, in cursul lunii aprilie pentru telefoanele care vor fi alese pentru a il avea disponibil in mod oficial, si de aici incepe marea schimbare.

Huawei a lucrat intens la Harmony OS pentru telefoanele sale, si noua versiune a sistemului de operare are menirea de a fi un inlocuitor pentru Android, chiar daca e bazat tot pe software-ul Google. In ciuda acestui lucru, in aprilie va fi lansat Harmony OS in versiunea oficiala si finala pe care o asteptau multi dintre cei care detin telefoane de la compania chinezeasca, iar asta le va permite oamenilor sa se bucure de ceea ce are actualizarea de oferit.

Huawei: Decizia Finala, ce Impact va avea pentru Telefoane

Huawei va ofer Harmony OS initial pentru telefoanele Huawei Mate X2, urmand ca mai apoi modelele P50 sa aiba disponibila actualizarea de la companie, si de acolo sa se mearga catre alte modele. Este deasemenea de asteptat ca Huawei sa  instaleze din fabrica Harmony OS inclusiv pe telefoanele din seria P50, acestea urmand a fi lansate in luna mai de catre companie, mult mai tarziu decat se astepta extrem de multa lume, din apcate.

Huawei vrea sa testeze Harmony OS si cu utilizatorii obisnuiti inainte de a include noua versiune in telefoanele din seria P50, astfel ca atunci cand noua versiune a sistemului de operare va fi oferita, ea va fi fara probleme mari. Instalarea Harmony OS in telefoanele celor de la Huawei ar trebui sa fie posibila destul de usor dupa lansare, insa cel mai probabil vor fi oferite si detalii despre toata procedura abia in momentul in care totul va deveni oficial.

Huawei este hotarata sa ofere prin Harmony OS o alterantiva reala pentru Android, insa din pacate vorbim practic despre un Android usor modificat, insa fara serviciile celor de la Google.