Telekom: Este GRATUIT pentru Milioane de Romani Saptamanal

Telekom Saptamanal

Telekom surprinde fara limite pe toata lumea cu promotiile grozave pe care le are disponibile in momentul de fata in tara noastra, si vorbim despre o serie de surprize la care putini s-ar fi asteptat acum. Mai exact, cei de la Telekom continua sa aiba oferte grozave pentru clientii care aleg sa foloseasca aplicatia MyAccount pentru a controla ceea ce se intampla cu serviciile pe care le primesc, iar saptamanal primesc gratuit premii de la operator.

Telekom a decis ca in fiecare saptamana sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga gratuit telefoane Samsung GALAXY A20S, sterilizatoare UV de la Samsung, si boxe portabile cu Bluetooth. Telekom a initiat in 2020 un proiect amplu de promovare a aplicatiei MyAccount in toata Romania, si cum vrea ca totul sa continue inclusiv in 2021, are aceasta promotie speciala cu gratuitati oferite saptamanal clientilor sai.

Telekom: Este GRATUIT pentru Milioane de Romani Saptamanal

Telekom stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa-i castige premiile in momentul de fata, astfel ca surprizele pe care le-a gandit pentru a convinge oamenii sa foloseasca aplicatia MyAccount sunt pe masura asteptarilor. Telekom spune ca dupa fiecare actiune facuta in aplicatia MyAccount, indiferent despre ce ar fi vorba, clientii trebuie sa astepte o zi, apoi sa mearga in sectiunea Sumar din aplicatie, si sa vada ce le ofera Copacul Magenta.

Telekom nu are doar aceste premii disponibile pentru clientii sai din toata Romania, ci si o varietate de altele, astfel ca puteti primi gratuit mult mai multe surprize decat vedeti acum mai sus. Copacul Magenta e gandit ca o resursa de foarte multe premii pe care clientii Telekom le pot castiga daca folosesc aplicatia MyAccount in mod constant, si nu exista motive sa nu faceti acest lucru, mai ales cand vedeti cate sunt oferite gratuit pentru noi.

Telekom pregateste in mod constant surprize pentru toti clientii sai, asa ca nu e exclus ca separat de acestea sa mai vedem si altele cel putin la fel de bune in viitorul nu foarte indepartat.