Telekom: Decizia Oficiala Anuntata Clientilor din Romania

Telekom a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru toti clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum.

Telekom permisiune

Telekom a anuntat acum pentru clientii sai din toata tara o noua decizie foarte importanta care vizeaza foarte multa lume in momentul de fata, si despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Mai exact, cei de la Telekom ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca prin intermediul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android pot gestiona chiar acum tipurile de informatii care sunt afisate cu titlu de promovare pentru clienti.

Telekom le spune oamenilor ca pot alege sa aiba afisate informatii personalizate despre tombolele si ofertele care se desfasoara in Romania in momentul de fata, sau nu. Mai mult decat atat, cei de la Telekom le cer romanilor sa aleaga daca vor sa ajute la imbunatatirea aplicatiei pentru iPhone si Android a companiei prin permiterea colectarii de date despre utilizarea sa, ori daca vor sa foloseasca numai functiile de baza pe care ea le are.

Telekom: Decizia Oficiala Anuntata Clientilor din Romania

Telekom spune ca va tine cont de alegerile pe care le fac ai sai clienti in ceea ce priveste modul in care folosesc aplicatia disponibila pentru iPhone si Android, astfel ca ei au control total asupra lucrurilor. Telekom are si o pagina speciala in care afiseaza informatii cu privire la la ceea ce pot alege oamenii in legatura cu aceste optiuni, dar dupa cum spune si operatorul, pentru a beneficia de toate functionalitatile, e necesar sa permiteti colectarea de date.

Telekom a creat aplicatia MyAccount pentru telefoanele mobile in ideea de a ajuta clientii sa aiba control mai mare asupra serviciilor de care se bucura, totul fiind gandit doar pentru beneficiul lor. Telekom stie foarte bine cat de important este pentru romani sa beneficieze de serviciile cele mai bune cand vine vorba despre aplicatiile de acest gen, asa ca puteti instala aplicatia MyAccount pentru a va bucura de tot ceea ce este oferit acum.

Telekom distribuie in mod gratuit aplicatia MyAccount pentru telefoanele iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in acest moment.