DSU: Cat de DSU: Diferentele dintre Masurile de Restrictie din Romania si Restul Europei

dsu masuri restrictie romania europa

DSU s-a gandit sa prezinte mai jos cat de diferiet si mai putin agresive sunt masurile de restrictie din Romania in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana unde carantinele se impun de la rate de incidenta de 2/1000 de locuitori, a se vedea Germania, sau orele de plimbare sunt mai reduse.

DSU prezinta mai jos masurile impuse in diverse tari din Europa care sunt vazute de catre multi ca un etalon in ceea ce priveste grija fata de cetatean, iar in comparatie cu Romania, unde mult mai multe afaceri sunt deschise, diferentele sunt mari, si nu in favoarea lor.

Romania are masuri de restrictie mai relaxate fata de Germania, de exemplu, in ceea ce priveste pandemia de Coronavirus, si rate de incidenta foarte mari de la care se impun restrictii serioase, insa nu trebuie neaparat sa credeti DSU, ci sa cautati website-urile guvernamentale ale fiecarei tari, sa verificati, si sa comparati singuri.

“Măsuri impuse la nivel european, în contextul limitării răspândirii noului Coronavirus‼️
Alăturat, vă prezentam o parte dintre restricțiile luate de mai multe state europene de reducere a mobilității intre anumite intervale orare, cu scopul de a limita răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a gestiona eficient criza sanitară actuală.
Restricțiile luate la nivelul României, pe lângă rolul acestora de a diminua presiunea regăsită la nivelul întregului sistem medical, au in final rol de prevenție și salvare se vieți.
Astăzi, 29 martie 2021, în cadrul Secțiilor de terapie intensivă a fost raportat un număr de 1398 persoane și 881 de persoane aflate în Unitățile de Primiri Urgențe, la nivel național.
Scopul nostru este de a salva.
Noi, împreună, suntem o echipă! Doar așa, vom trece cu bine de această perioadă!
Informați-vă doar din surse oficiale și respectați măsurile generale de protecție!”