DACIA Duster 3: Anuntul Uimitor, Cat ar fi Grabita Lansarea

DACIA Duster 3

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV care este in lucru la compania DACIA in momentul de fata, el urmand a fi precedat in 2021 de catre o versiune facelift a modelelor actuale. Dupa lansarea acestuia, cei de la DACIA se vor uita mai serios spre DACIA Duster 3, iar asta pentru ca e nevoie de un upgrade major pentru linia de SUV-uri ale companiei romanesti, si se pare ca el va veni impreuna cu urmatoare serie de masini din aceasta categorie populara.

DACIA Duster 3 ar putea fi totusi pregatit pentru lansare mult mai devreme decat credea foarte multa lume, iar asta pentru ca si in cazul Bigster am putea vorbi despre fix acelasi lucru. Noul director al DACIA pentru Romania a afirmat faptul ca este luata in calcul lansarea Bigster mai devreme daca situatia pietei auto va cere asta, si nu e exclus ca DACIA Duster 3 sa aiba parte de fix acelasi lucru pentru a fi crescute vanzarile seriei de SUV-uri.

DACIA Duster 3: Anuntul Uimitor, Cat ar fi Grabita Lansarea

DACIA Duster 3 avea anuntata lansarea pentru 2024/2025, asta dupa ce zvonuri initiale ddeau 2023/2024 ca date de lansare, insa un oficial al DACIA a afirmat ca de fapt lucrurile se vor intampla mai tarziu. Bigster era deasemenea anuntat initial pentru lansare prin 2024/2025, insa acum un oficial al DACIA spune ca nu e exclus sa vedem masina mai repede in reprezentante, astfel ca ne putem astepta ca si in cazul DACIA Duster 3 sa fie vorba despre o surpriza mare.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat mai devreme pentru ca vanzarile actualelor modele sunt in scadere, chiar conform celor de la DACIA, iar modelul facelift nu va avea “puterea” de a le creste substantial. Marea schimbare pentru DACIA Logan lasa clientii cu asteptari foarte mari pentru DACIA Duster 3, iar de aici cel mai probabil va veni si necesitatea de a se lansa mai devreme noul model, astfel ca s-ar putea sa fie anuntata aparitia sa mai rapida in reprezentante.

DACIA Duster 3 va fi un model extrem de interesant de SUV de la DACIA, cu multe schimari majore si upgrade-uri tehnologice pe masura asteptarilor, astfel ca e de asteptat si ca pretul sa fie mai mare.