DACIA Logan: Decizia Luata pentru Noul Model din Anul 2021

DACIA Logan inlocuire

DACIA Logan a avut parte de un upgrade impresionant anul acesta, cei de la DACIA lansand noi masini care au venit cu extrem de multe schimbari foarte bune pentru toti clientii, si asta ne arata cat de mult ii pasa companiei. Noutatile majore pe care DACIA Logan le-a adus sunt totusi doar un inceput al schimbarilor care au loc pentru brand-ul de automobile, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie foarte importanta luata si cu privire la alte modele noi.

DACIA Logan nu a mai fost lansata intr-o versiune MCV de catre cei de la DACIA, astfel ca modelele noi au venit doar in versiunea sedan, insa acest lucru a fost confirmat in mod oficial ca urmand a fi schimbat. Mai exact, DACIA Logan va avea si o versiune MCV in cadrul generatiei a 3-a, noul director al grupului confirmand faptul ca aceasta schimbare majora este in planurile companiei, si urmeaza sa aiba loc in cursul acestui an, dupa cum stiam.

DACIA Logan: Decizia Luata pentru Noul Model din Anul 2021

DACIA Logan va avea o noua versiune MCV lansata pe final de an, cel mai probabil, ea fiind deja testata pe drumurile publice, insa punerea in vanzare nu este deocamdata o prioritate pentru companie. Cei de la DACIA vor sa lase actualele modele sa inregistreze vanzari inainte de a anunta altele, insa separat de asta, exista deasemenea si interesul ca noul model al DACIA Logan sa poata fi produs in cantitati suficiente pentru a putea fi livrat clientilor.

DACIA Logan care va inlocui versiunea MCV a generatiei urmatoare nu va fi in mod neaparat si un inlocuitor pentru Lodgy, cei de la DACIA dand de inteles ca se concentreaza deocamdata pe acest segment. E posibil ca versiunea noua a MCV, care inca nu are un nume final stabilit, sa fie o combinatie intre acel model si Lodgy, dar ar urma sa fie vandut sub brand-ul principal DACIA Logan, cel putin in baza declaratiilor de pana acum.

DACIA Logan este un important punct de plecare pentru lansarea unor noi modele de masini de catre producatorul roman in anii viitori, asa ca ramane doar sa vedem ce va mai fi anuntat.