Auchan: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Toti Romanii din Tara

Auchan deschidere

Auchan are un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si el vine in contextul in care foarte multa lume a ramas extrem de confuza din cauza recentelor decizii nationale care au fost luate. Mai exact, cei de la Auchan spun ca in ciuda faptului ca au fost impuse restrictii de circulatie in toata tara, magazinele sale raman deschise in continuare pana la ora 21:00, insa doar pentru livrarea comenzilor facute prin intermediul website-ului sau, si al aplicatiei.

Auchan spune ca are in momentul de fata trei tipuri de metode prin care clientii pot comanda produsele din magazinul sau online, iar oricine poate profita de oricare trei pentru a-si lua produsele dorite. Prima metoda, si cea care are legatura cu mentinerea magazinelor deschise dupa ora 21:00, este livrarea la domiciliu in maxim 24 de ore a produselor comandate de catre clientii Auchan in Romania, si de acest beneficiu poate profita foarte multa lume.

Auchan: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Toti Romanii din Tara

Auchan deschidere restrictii

Auchan livreaza produsele sale in toate locatiile din Romania in care are deja magazine in maxim 24 de ore, insa daca faceti o comanda intr-o localitate in care nu exista un hypermarket, e posibil sa o primiti mai greu. Magazinul online al celor de la Auchan este suficient de bine gandit pentru a va permite sa cumparati orice doriti pentur a avea livrate produsele rapid, livrarea fiind facuta fie cu masinile proprii ale companiei, fie cu ajutorul firmelor de curierat.

Auchan ofera deasemenea posibilitatea de a comanda produse online si de a le ridica in maxim 2 ore de la punctele special facute in interiorul magazinelor sale din toata tara. Mai mult decat atat, in locatiile in care Auchan are spatiu special pentru drive in, puteti merge deasemenea sa ridicati orice fel de comanda facuta online, insa la maxim 2 ore dupa ce ati facut-o, astfel ca decizia ramane la voi, si la ceea ce vreti sa faceti, in final.

Auchan are toate informatiile despre aceste proces disponibile in cadrul website-ului sau, iar tot de acolo puteti comanda oricare dintre produsele pe care le doriti in momentul de fata.