DACIA Duster 3: De ce Lansarea Depinde Mult si de Bigster

DACIA Duster 3 depinde

DACIA Duster 3 este urmatorul model foarte important de SUV pe care DACIA il dezvolta pentru clientii din intreaga lume, iar in baza celor mai recente informatii venite de la un oficial, lansarea sa ar depinde de Bigster. Se pare ca DACIA este pregatita sa aduca Bigster pe piata mult mai devreme decat anuntase initial, iar asta ar putea afecta perioada in care DACIA Duster 3 va fi deasemenea pus in vanzare pentru clientii din toata lumea interesati de masina.

DACIA Duster 3 va inlocui actuala generatie de SUV-uri, insa Bigster este un model dintr-o categorie diferita, si atunci cand va fi lansat, va avea nevoie de timp pentru ca oamenii sa isi arate interesul vis-a-vis de el. Asta inseamna ca lansarea DACIA Duster 3 va avea loc fie inainte, fie dupa, cea a Bigster, la perioade ce, cred eu, cam un an de zile unul de celalalt, pentru ca oamenii sa aiba timp sa isi aleaga ceea ce doresc sa cumpere de la producatorul roman.

DACIA Duster 3: De ce Lansarea Depinde Mult si de Bigster

DACIA Duster 3 era pana acum cateva luni singurul SUV despre a carui existenta stiam, insa cei de la DACIA au surprins foarte multa lume cu anuntul prin care dezvaluiau Bigster. Acum declaratiile noului director al DACIA pentru Romania ne arata ca planurile pentru lansarea Bigster nu sunt “batute in cuie”, iar asta inseamna ca nici lansarea DACIA Duster 3 nu e fixata cu certitudine in acest moment, compania asteptand sa vada cum vor merge vanzarile.

DACIA Duster 3 va fi o regandire completa a SUV-urilor vandute de catre DACIA, in timp ce Bigster va fi un model complet nou, dar pana atunci o versiune facelift a seriei actuale va fi lansata. Cat de mari, sau mici, vor fi vanzarile noului model facelift al DACIA Duster nu se stie, insa ele vor determina graba, sau amanarea, lansarii DACIA Duster 3, asa ca urmeaza cel putin un an in care compania va astepta sa vada cum decurg lucrurile.

DACIA Duster 3 este in momentul de fata asteptata pentru lansare in 2024/2025, conform unui plan publicat de catre DACIA, insa in realitate aceste planuri se pot schimba oricand.