Facebook face iar Schimbari pentru News Feed si Toata Lumea

Facebook News Feed control

Facebook va face o serie noua de schimbari pentru News Feed si utilizatorii din toata lumea, astfel ca incepand din perioada urmatoare va exista o noua functie care ne va permite sa controlam mai usor ceea ce vedem in cadrul retelei de socializare.

Facebook va implementa un slider in News Feed care ne va permite sa alegem daca vrem sa vedem mai mult continut afisat in baza algoritmilor retelei de socializare, sau daca vrem sa vedem noutatile de la prietenii, sau paginile, pe care le urmarim.

Facebook face aceasta schimbare dupa ani de zile in care foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca algoritmii companiei americane afiseaza in News FEed continut de care nu prea sunt interesati, iar aceasta a fost singura solutie gasita.

Facebook News Feed control utilizatori

“De asemenea, facilităm sortarea și răsfoirea fluxului de știri, oferindu-vă mai mult control asupra a ceea ce vedeți. Recent am lansat Favorite, un nou instrument în care puteți controla și prioritiza postările de la prietenii și paginile la care vă interesează cel mai mult în News News. Selectând până la 30 de prieteni și pagini pentru a le include în Favorite, postările lor vor apărea mai sus în fluxul de știri clasat și pot fi, de asemenea, vizualizate ca un filtru separat. Persoanele care folosesc frecvent Favorite pot să o acceseze din bara de filtrare a fluxului, un nou meniu în partea de sus a fluxului de știri.

Bara de filtrare a fluxurilor oferă acces mai ușor și la Cele mai recente, simplificând trecerea între un flux de știri clasificat algoritmic și un flux ordonat cronologic cu cele mai noi postări mai întâi. Utilizatorii aplicației Android pot accesa bara de filtrare a fluxurilor atunci când derulează în sus pe fluxul de știri. Aceeași funcționalitate va fi disponibilă în aplicația iOS în următoarele săptămâni. Indiferent de cât de des le utilizați, puteți găsi Cele mai recente și Favorite în meniul Comenzi rapide.”