BMW: Schimbarile Facute pentru cele Doua Noi Modele Speciale

bmw edrive

BMW este unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, masinile sale generand vanzari substantiale in fiecare an, si in 2021 sunt asteptate doua noi modele speciale in lista companiei germane. Mai exact, cei de la BMW au anuntat in 2020 ca in 2021 vor lansa modelele i4 xi iX pentru clientii din toata lumea, doua noi masini electrice menite sa concureze cu Tesla, Porsche, si restul producatorilor de masini electrice. premium.

BMW nu a dezvaluit in 2020 prea multe detalii cu privire la planurile pe care le are pentru denumirile finale ale diverselor modele ale i4 si iX, insa un leaker care a furnizat in trecut informatii valide despre noile modele, are acum cateva informatii noi. Conform acestui leaker, se pare ca BMW a ales denumirile eDrive35, eDrive 40 si M50 pentru versiunile seriei i4, si puteti vedea ca este intarita ideea de vehicul electric nu doar prin adaugarea literei “i” la denumirea principala, ci si prin folosirea branding-ului “eDrive”.

BMW: Schimbarile Facute pentru cele Doua Noi Modele Speciale

BMW ar vrea sa foloseasca denumirile xDrive40, xDrive50 si M60 pentru iX, primul sau SUV 100% electric, si puteti vedea ca exista asemanari mari intre ele, dar si asta cam era de asteptat de la companie pentru noile serii de masini. Oarecum similar precum la motoarele diesel, diferentierea BMW intre denumiri denota capacitatea bateriilor in loc de capacitatea cilindrica, astfel ca pentru i4 eDrive35 e asteptata o baterie de 60kW, iar pentru iX eDrive40 una de 80 kW.

BMW ar putea oferi bateria de 80 kW si pe versiunea eDrive40 a i4, insa dincolo de asta nu se stie ce fel de baterii ar putea fi folosite de catre compania germana pentru noile sale modele de masini. Nu se stie nici ce putere vor avea modelele M electrice ale celor de la BMW, insa se pare ca acestea vor avea cate un motor electric pe fiecare osie, urmand a fi si singurele care vor avea sistemul xDrive disponibil.

BMW are planuri mari cu vehiculele sale electrice, asa ca ramane sa vedem cate dintre noutatile acestea impresionante se vor dovedi a fi si lansate, sau chiar dorite de clienti.