ING Bank: Anuntul privind Schimbarile Facute pentru Homebank

ING Bank optimizari

ING Bank a facut noi schimbari pentru HomeBank, platforma sa de internet banking, inclusiv de pe telefoanele mobile, avand si un anunt oficial in acest sens pentru sute de mii de clienti. Vorbim despre aplicatia Homebank pentru telefoanele iPhone, aceasta fiind actualizata de catre banca in cursul noptii trecute, pentru noua versiune fiind publicata si o lista oficiala de schimbari in cadrul App Store, asa cum se intampla in cazul fiecarei actualizari oferite.

ING Bank spune ca actualizarile mici si dese sunt necesare pentru ca aplicatia Homebank pentru telefoanele mobile sa aiba cele mai bune standarde de securitate implementate, o necesitate in aceasta perioada. Separat de asta, ING Bank implementeaza si diverse optimizari pentru aplicatia sa dedicata telefoanelor iPhone, acestea oferind o experienta mai buna de folosire a ei pe telefoanele cu sistem de operare iPhone, ceva ce deasemenea este important.

ING Bank: Anuntul privind Schimbarile Facute pentru Homebank

ING Bank optimizari aplicatie

ING Bank spune ca in cazul actualizarii de astazi a facut si alte schimbari pentru a imbunatati experienta de folosire a aplicatiei Homebank pentru telefoanele iPhone, dar ele nu sunt vizibile pentru utilizatori. Cei de la ING Bank au ma imentionat in cazul altor actualizari faptul ca fac modificari interne pentru aplicatia Homebank care nu sunt vizibile pentru utilizatorii obisnuiti, dar care permit implementarea de noi functii importante in viitor.

ING Bank face fix acelasi lucru si acum cu aplicatia pentru telefoanele mobile, si le recomanda utilizatorilor sai sa isi actualizeze aplicatia de fiecare data cand exista cate un update disponibil. Aceste actualizari dese au menirea de a-i ajuta pe oameni sa beneficieze de toate noutatile pe care banca le ofera, dar si de protectie multumita imbunatatirii securitatii imbunatatite a aplicatiei, ceva ce ar trebui facut in mod constait de catre fiecare banca.

ING Bank isi actualizeaza aplicatia pentru telefoanele mobile cam o data la cateva saptamani, astfel ca veti beneficia in mod constant de update-uri daca o folositi in telefoanele voastre.