LIDL Romania: Anuntul Oficial, ce Pot Primi Gratuit Romanii

0

LIDL Romania electrolux

LIDL Romania are o noua surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata tara, una care aduce din nou posibilitatea de a primi gratuit produse de la marele lant de supermarket-uri. Vorbim despre un nou concurs pe care cei de la LIDL Romania l-au anuntat in mod oficial pentru cei care isi fac in mod constant cumparaturile din locatiile sale din toata tara, ei avand sansa de a castiga produse de la Electrolux drept rasplata.

LIDL Romania le spune romanilor din toata tara ca daca vor cumpara de minim 70 de LEI produse din locatiile sale din toata tara, au sansa de a castiga 5 blendere Electrolux oferite de catre lantul de supermarket-uri. E nevoie ca pe acel bon de produse sa existe cel putin si un produs din categoria bio pentru ca LIDL Romania sa poata valida inscrierea in concursul sau, si clientii sa aiba sansa de a castiga unul dintre premiile oferite acum.

LIDL Romania: Anuntul Oficial, ce Pot Primi Gratuit Romanii

LIDL Romania continua seria promotiilor grozave pe care le-a tot avut pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca exista interes foarte mare din partea romanilor sa primeasca produse gratuite. LIDL Romania are si o pagina speciala in website-ul sau in care ofera informatii vis-a-vis de acest concurs, dar si de produsele bio pe care le vinde pentru toti cei care sunt interesati sa manance sanatos cu ajutorul ofertelor pe care le are acum.

LIDL Romania mai are si alte concursuri in desfasurare in momentul de fata in toata tara, astfel ca oricine e interesat sa profite de promotiile foarte bune care sunt disponibile, o poate face fara probleme. Premiile pe care LIDL Romania le ofera si in cadrul altor concursuri sunt chiar mai bune decat cele pe care le are in cadrul acestuia, astfel ca aveti sansa de a primi gratuit produse chiar mult mai importante, unul dintre ele avand premiu o masina BMW.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, si daca sunteti interesati de ea, atunci ar trebui sa profitati cat inca este disponibila in tara noastra.