Jandarmeria Romana: Atentionare privind Informatii False despre Protestele din Braila

0

Jandarmeria Romana atentionare deces braila

Jandarmeria Romana a publicat o atentionare pe reteaua de socialiare Facebook prin care le aduce in atentie romanilor din toata tara faptul ca exista informatii false cu privire la decesul unei persoane care a participat la protestele din Braila organizate impotriva masurilor de preventie.

Jandarmeria Romana spune ca niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la spitalul din Braila in urma acestui protest pentru a solicita ingrijiri medicale nu decedat, si desigur ca mai dezminte alte cateva informatii pe care le aveti mai jos.

“Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale.
Recent, pe reţelele de socializare, a fost lansată o informaţie falsă referitoare la decesul unui protestatar din municipiul Brăila.
Infirmăm această informaţie! Niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe din Brăila nu a decedat. Reamintim că persoana prezentată pe reţelele de socializare care ar fi fost agresată şi sângerează, întinsă pe asfalt este tot o informaţie falsă, întrucât ‘’pata de sânge” era, de fapt, o eşarfă de culoare roşie.
Îi rugăm pe toţi cetăţenii care primesc această informaţie falsă să nu o distribuie.”