iOS 14.5 va Recalibra Bateriile Telefoanelor iPhone 11/Pro/Max

iOS 14.5 Recalibra Bateriile Telefoanelor iPhone 11

iOS 14.5 este in proces de testare in versiune beta pentru a fi lansat de catre Apple pentru telefoanele iPhone din intreaga lume, iar conform celor mai recente informatii descoperite in el, se pare ca va face o recalibrare a bateriei pentru a-i imbunatati performantele.

Conform unui document de suport publicat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, iOS 14.5 urmeaza sa recalibreze bateriile telefoanelor iPhone pentru ca performantele telefoanelor si capacitatea maxima a acumulatorului sa fie imbunatatite, procesul urmand a dura cateva saptamani.

“iOS 14.5, care va fi disponibil mai târziu în această primăvară, include o actualizare unde sistemul de raportare a stării de sănătate a bateriei va recalibra capacitatea maximă a bateriei și capacitatea de performanță de vârf pe iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max pentru rezolvarea estimărilor imprecise ale raportării stării de sănătate a bateriei pentru unii utilizatori. Simptomele acestei erori includ comportamentul de descărcare neașteptată a bateriei sau, într-un număr mic de cazuri, capacitatea redusă de performanță de vârf. Această raportare inexactă a stării de sănătate a bateriei nu reflectă o problemă cu starea reală a bateriei.

iOS 14.5 Recalibra Bateriile Telefoanelor iPhone 11 pro

În timpul recalibrării sistemului de raportare a stării de sănătate a bateriei, vei vedea un mesaj în Configurări > Baterie > Stare sănătate baterie. Recalibrarea capacității maxime și a capacității de performanță de vârf are loc în timpul ciclurilor regulate de încărcare, iar acest proces poate dura câteva săptămâni. Procentajul afișat al capacității maxime nu se va schimba în timpul recalibrării. Este posibil să fie actualizată capacitatea performanței de vârf, însă acest lucru poate trece neobservat de către majoritatea utilizatorilor. Dacă a fost afișat un mesaj anterior de baterie degradată, acest mesaj va fi eliminat după actualizarea la iOS 14.5.”