Windows 10: Ce Schimbari face Microsoft Acum pentru Taskbar

Windows 10 bara

Windows 10 continua sa aiba schimbari implementate de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum vorbim despre ceva care va deveni vizibil pentru taskbar cu lansarea actualizarii Sun Valley. Cei de la Microsoft lucreaza in momentul de fata pentru a lansa noua versiune a Windows 10 undeva in cursul acestei toamne, iar in baza modificarilor facute in versiunile beta, se pare ca taskbar-ul va avea cateva schimbari interesante.

Windows 10 va avea in primuil rand implementata o modificare pentru optiunile disponibile in cazul iconitelor fixate in taskbar de catre utilizatori, o noua optiune pentru a accesa locatia programului fiind inclusa de acum. Direct pentru taskbar, cei de la Microsoft vor sa elimine cateva optiuni in fereastra afisata dupa ce facem click dreapta pe acest element din Windows 10, optiunile pentru cautare, ascunderea elementului, sau chiar cautare, disparand de acolo, si ajungand in interfata cu setari pentru sistemul de operare.

Windows 10: Ce Schimbari face Microsoft Acum pentru Taskbar

Windows 10 bara actiuni

Windows 10 va avea aceasta modificare facuta de catre Microsoft pentru ca taskbar-ul sa fie mai simplu, cu mai putine optiuni afisate, iar asa compania crede ca utilizatorii vor avea parte de o experienta mai buna. Desigur ca vorbim despre modificari pentru Windows 10 care sunt deocamdata doar in proces de testare, si nu au fost confirmate in mod oficial, astfel ca orice se mai poate schima in continuare astfel incat in forma finala a actualizarii lucrurile sa arate usor diferit fata de ceea ce stim acum.

Windows 10 bara setari

Windows 10 are de multa vreme testate multe modificari de catre cei de la Microsoft, insa pana acum putine dintre ele au ajuns in mod efectiv sa fie puse in aplicare, desi in primavara s-ar putea sa vedem cateva noutati foarte interesante oferite in mod oficial. O noua actualizare este asteptata de la Microsoft in cursul acestei luni, sau a lunii viitoare, iar in ea urmeaza sa ajunga o parte dintre marile schimbari pe care toata lumea isi doreste sa le vada de ceva vreme pentru calculatoare.

Windows 10 are dezvaluite incetul, cu incetul, toate aceste modificari pe masura ce ele sunt testate de catre compania Microsoft, astfel ca daca avem rabdare, vom afla toate surprizele grozave pregatite.