iPhone 13: De ce ar fi un iPhone 12S si ce Planuri are Apple

iPhone 13 apple iPhone 12S

iPhone 13 este denumirea sub care foarte multa lume crede ca Apple va lansa noul model de telefon in toamna acestui an, insa informatiile care tot vin in legatura cu el ne arata ca ne asteapta alte surprize. Mai exact, se pare ca noutatile pe care telefoanele din toamna le vor aduce vor fi atat de mici incat iPhone 13 nu ar fi denumirea pe care Apple ar vrea sa o foloseasca, ci de fapt iPhone 12S ar fi cea pe care o vom vedea utilizata pentru noile modele.

iPhone 12S ar fi folosita ca denumire nu doar pentru ca Apple nu ar vrea sa faca upgrade-uri importante pentru noile sale telefoane, ci si pentru ca americanii ar dori sa evite denumirea iPhone 13. Cifra in sine ar fi considerata de catre analisti ca una care va fi evitata de catre Apple, asa cum si alte companii au existat sa o foloseasca pentru produsele lor, asa ca iPhone 12S ar fi alegerea americanilor, litera S fiind folosita si in trecut pentru telefoane.

iPhone 13: De ce ar fi un iPhone 12S si ce Planuri are Apple

iPhone 13 nu ar urma sa fie folosita ca denumire, iar de la iPhone 12S ar urma sa se faca trecerea la iPhone 14 de catre cei de la Apple, si nici asta nu ar fi ceva tocmai 100% ciudat. Am vazut deja la producatorii asiatici decizii de a sari complet peste anumite cifre pentru telefoanele pe care le vand, cei de la Samsung facand asta cu seria Samsung GALAXY S21, asa ca daca Apple ar face asta cu iPhone 13, n-ar fi ceva chiar atat de neobisnuit, in final.

iPhone 12S fara schimbari majore nici nu merita sa aiba folosita o denumire care sa sugereze ca upgrade-ul este unul serios, iar cei de la Apple probabil ca “testeaza apele” cu denumirea telefonului. Chiar daca iPhone 12S ar fi denumirea finala a noii serii de telefoane, lumea tot le va cumpara in cantitati foarte mari, mai ales ca incep sa fie disponibile retelele 5G in tot mai multe zone din intreaga lumea, asa ca upgrade-ul serios ar putea veni abia acum pentru multi.

iPhone 12S, sau iPhone 13 daca denumirea nu va fi inlocuita, ar trebui sa fie lansat de catre cei de la Apple undeva prin toamna, poate in septembrie, poate in octombrie, in functie de evolutia pandemiei Coronavirus.