CEO-ul Facebook a avut Datele Contului Compromise de Hackeri

ceo facebook date compromise hackeri

Facebook este iar in centrul atentiei dupac e un scandal a pornit din cauza faptului ca datele a 533 de milioane de utilizatori au fost publicate pe internet dupa ce o baza de date care le continea a fost publicata de catre o persoana care avea acces la ea.

Facebook nu a comentat deocamdata aceasta sitautie, si asta pe buna dreptate pentru ca printre datele care au fost compromise se numara si cele ale presedintelui sau, Mark Zuckeberg, conform cuiva care a reusit sa vada ce se ascunde prin ea.

Mai jos puteti vedea dovada faptului ca numarul de telefon al CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg a devenit cunoscut hackerilor, el fiind identificat prin faptul a inclus printre datele sale publice faptul ca este casatorit, dar si numele sotiei.

Facebook are totusi o problema mai mare, pentru ca nu doar datele CEO-ului au fost facute publice, ci inclusiv cele ale co-fondatorilor companiei, astfel ca vorbim despre o problema care mai mult ca sigur afecteaza si alte persoane cunoscute, chiar daca inca nu s-a vorbit despre asta.

Facebook inca nu spune absolut nimic despre aceasta situatie, desi ar putea sa o faca, insa compania americana prefera sa tina totul ascuns de intreaga lume, asa ca e improbabil sa vedem de la ea altceva decat o explicatie standard privind problema.