Facebook Transforma o Parte din Sediu in Centru de Vaccinare

Facebook Sediu Centru Vaccinare

Facebook a facut astazi un anunt extrem de important care ar trebui sa fie un prim pas spre o schimbare globala a modului in care companiile din intreaga lume trateaza pandemia de Coronavirus, o parte din sediul sau din Menlo Park urmand a deveni centru de vaccinare.

Facebook colaboreaza cu autoritatile din California, si diverse ONG-uri, pentru a face centre de vaccinare si in alte 3 zone din stat care au fost sever afectate de pandemia de Coronavirus, totul pentru a contribui la revenirea mai rapida la normalitate in toate aceste zone.

Facebook a luat o decizie care ar trebui sa le arate companiilor din toata lumea cum ar trebui sa ajute guvernele in eforturile pentru a readuce toata lumea la normal, in Romania fiind facute deasemenea apeluri pentru marile companii sa actioneze exact la fel.

“Facebook Inc a declarat vineri că transformă o parte din sediul său din Menlo Park într-un loc de vaccinare, alăturându-se efortului guvernului de a accelera impulsul de vaccinare din Statele Unite. De asemenea, facem echipă cu statul California și organizații nonprofit locale pentru a sprijini clinicile mobile de vaccinare din patru dintre cele mai afectate regiuni ale statului.”