Samsung GALAXY S22 ar putea avea Noi Camere de la Olympus

Samsung GALAXY S22 Olympus

Samsung GALAXY S22 va fi o serie foarte importanta de telefoane pe care compania Samsung o va lansa in prima parte a anului viitor, insa intre timp sunt pregatite schimbarile majore care vor fi oferite. Mai exact, se pare ca pentru seria Samsung GALAXY S22 ar putea fi folosite camere produse de catre Olympus, un foarte cunoscut producat de camere compacte, sau DSLR, iar aceasta ar fi o schimbare uriasa in raport cu ceea ce a facut Samsung pana acum.

Samsung GALAXY S22 cu camere de la Olympus ar putea intr-un final sa depaseasca Huawei in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra clipuri video si poze, ceva ce nu toata lumea credea ca ar fi posibil. Nici Samsung, si nici Apple, nu reusesc de ani de zile sa depaseasca Huawei in topul DxOMark in ceea ce priveste capacitatea telefoanelor chinezesti de a face poze si clipuri video, acestea din urma depasind fara drept de apel toata concurenta.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea Noi Camere de la Olympus

Samsung GALAXY S22 Olympus camera

Samsung GALAXY S22 este la o foarte lunga distanta de lansare in momentul de fata, astfel ca acest zvon ar putea ramane doar la acest stadiu, insa daca e adevarat, atunci e o schimbare uriasa. Am vazut deja in telefoane mobile camere de la Carl Ziess, si Leica, iar cel din urma producator are succes foarte mare cu Huawei, insa poate ca Samsung GALAXY S22 va avea in final ceva demn de un rival serios pe partea de fotografie pentru telefoanele Huawei.

Samsung GALAXY S22 cu noi camere de ala Olympus va forta compania APple sa lanseze deasemenea telefoane iPhone cu camere mult mai performante, ceva ce ar fi benefic pentru toata lumea. Vorbim despre o decizie a celor d ela Samsung care va avea efecte in toata industria de telefoane mobile, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S22 va fi un model de referinta, si faptul ca ar putea avea camere atat de bune va fi un salt major pentru coreeni.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat undeva in cursul lunii ianuarie de catre compania Samsung, insa ramane sa vedem pana atunci cat de importante vor fi schimbarile care vor fi lansate pentru noi.