LIDL Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

LIDL Romania incidenta

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, iar clientii care vor sa mearga sa isi faca cumparaturile in locatiile sale trebuie sa stie ceva foarte important. Mai exact, cei de la LIDL Romania au fost obligati de deciziile recente ale Guvernului Romaniei sa isi modifice programul magazinelor in locatiile din toata tara in care isi desfasoara activitatea, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla in fiecare situatie.

LIDL Romania spune ca in localitatile in care incidenta noilor cazuri de Coronavirus este de sub 4/1000 de locuitori, magazinele sale se vor inchide la ora 21:00 in fiecare zi, astfel ca aveti timp sa va faceti cumparaturile. In localitatile in care rata de incidenta este de 4/1000 – 7.5/1000 de locuitori, magazinele sale vor fi inchise la ora 18:00 in zilele de vineri, sambata, duminica, iar asta pentru ca si circulatia va fi interzisa fara motiv dupa ora 20:00.

LIDL Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

LIDL Romania incidenta inchidere

LIDL Romania spune deasemenea ca in loclitatile in care rata de incidenta depaseste 7.5/1000 de locuitori toate magazinele sale vor fi inchise la ora 18:00 in toate zilele de luni pana duminica. Aceste masuri se aplica nu doar pentru LIDL Romania, ci si pentru toate celelalte lanturi de magazine, mari, sau mici, astfel ca nimeni nu paote tine locatia deschisa peste programul pe care autoritatile l-au impus pentru a-i proteja pe romanii din toata tara.

LIDL Romania este obligata sa impuna acest program pentru magazinele sale, si din pacate nu exista vreo posibilitate de a trece peste el pentur ca aceasta este masura luata de catre autoritati pentru a reduce raspandirea Coronavirus. E posibil ca autoritatile sa modifice aceasta masura daca toate lanturile de magazine vor dezvalui ca se creeaza aglomeratii inlocatiile lor dupa reducerea programului, si va conta ce va spune si LIDL Romania in legatura cu aceasta situatie.

LIDL Romania are mai multe informatii pe website-ul sau in legatura cu aceasta situatie, dar de la autoritatile locale aflati daca a voastra localitate intra sub o rata de incidenta mai mare, sau mai mica.