Raiffeisen Bank: TotI Romanii Vizati de un nou Anunt Special

Raiffeisen Bank iures

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt special pentru romanii din toata lumea, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru toti cei care urmaresc tot ceea ce face banca de ceva vreme deja. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor un nou spectacol special care de aceasta data il are in centru pe celebrul actor Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti ai generatiei noastre, unul cu succes si la Hollywood.

Raiffeisen Bank prezinta un nou spectacol care ajunge in Stagiunea Virtuala, spatiul online in care banca prezinta pentru toti romanii o serie de spectacole speciale cu unii dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. In cadrul acestui nou spectacol, care il are ca regizor pe Alexandru Dabija, Marcel Iures isi asuma rolul lui Ivan Turbinca, o creatie a lui Ion Creanga, iar Raiffeisen Bank a sustinut aceasta punere in scena a unui spectacol special.

Raiffeisen Bank: TotI Romanii Vizati de un nou Anunt Special

Raiffeisen Bank ne prezinta un spectacol care il are in centru doar pe Marcel Iures, un spectacol care ne arata cat de versatil este actorul, si cat de capabil este el sa prezinte o asemenea creatie speciala. Desigur ca mai toti cei care au urmarit filmele si piesele de teatru in care a jucat Marcel Iures stiau la ce sa se astepte, iar cei de la Raiffeisen Bank au avut o idee extrem de buna pentru a sustine o asemenea creatie care-l are in centru pe actor.

Raiffeisen Bank ofera posibilitatea de a vedea intreaga creatie direct din Stagiunea Virtuala de oriunde din lume, astfel ca indiferent unde va aflati, e doar nevoie sa accesati platforma bancii pentru a urmari tot. Separat de acest spectacol, cei de la Raiffeisen Bank au in respectiva sectiune inclusiv alte creatii speciale pe care le puteti urmari, astfel caa veti la dispozitie o varietate destul de mare de pieese de teatru cu actori romani cunoscuti.

Raiffeisen Bank va sustine in continuare productiile de acest gen, si le va publica pe toate in platforma sa dedicata artei, asa ca veti avea cu siguranta ce sa urmariti inclusiv in viitor.