WhatsApp: ATENTIE! Problema Foarte Serioasa din Telefoane

WhatsApp reincarcare

WhatsApp are o problema foarte serioasa dezvaluita pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, si vorbim despre ceva care afecteaza extrem de multa lume in momentul de fata. Mai exact, vorbim despre o problema care afecteaza telefoanele iPhone ale oamenilor, ea avand in centru transferul de conversatii, poze, si clipuri video dintr-un telefon in altul folosind un backup facut de catre WhatsApp, problema fiind una foarte veche.

WhatsApp nu pare sa fi creat chiar atat de bine sistemul prin intermediul caruia salveaza datele utilizatorilor si le transfera in alte telefoane ale acestora, oamenii ajungand in situatia de a nu putea sa isi transfere datele. Aplicatia WhatsApp nu poate incarca un backup facut prin intermediul ei fara a se bloca in timpul acestui proces, si fara a incarca in totalitate tot continutul care a fost salvat de catre utilizatorii de telfeoane iPhone.

WhatsApp: ATENTIE! Problema Foarte Serioasa din Telefoane

WhatsApp are problema aceasta de foarte multi ani, aparent, si pana acum nu a fost implementata o solutie clara pentru utilizatorii care folosesc aplicatia, desi exista totusi un truc ce poate fi folosit. Mai exact, daca oamenii fac backup datelor folosind iClud in loc de WhatsApp, au sanse foarte mari sa isi transfere continutul mult mai rapid si mai usor decat daca folosesc backup-urile pe care compania le poate face prin intermediul sistemului sau, care nu e totusi chiar atat de bun.

WhatsApp stie despre aceasta problema de ceva vreme, insa nu a facut absolut nimic pentru a o rezolva, ceea ce nu e tocmai o veste buna pentru oamenii care au nevoie de sistemul de salvare a datelor, si reincarcare a lor. Problema aceasta pare sa afecteze doar telefoanele iPhone in momentul de fata, nu si telefoanele Android, astfel ca aceasta este o veste buna pentru utilizatorii sistemului de operare al Google, insa dincolo de asta mai bine folositi iCloud.

WhatsApp are foarte multe noutati interesante pregatite pentru 2021, si poate ca vom vedea inclusiv ceva pe partea de rezolvare a acestor probleme care tin de backup-urile utilizatorilor.