LIDL Romania: Vestea Oficiala, Carduri Cadou Oferite Gratuit

LIDL Romania card

LIDL Romania are o noua veste oficiala grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca ofera gratuit carduri cadou pentru cumparaturi care pot fi facute in magazinele sale din toata tara acum. Vorbim despre carduri cadou in valoare de 100 de LEI fiecare pe care LIDL Romania le ofera ca parte a unui concurs pe care l-a initiat chiar acum, si vorbim despre 10 care pot fi primite de catre clienti impreuna cu 3 grill-uri de la Electrolux.

LIDL Romania a initiat acest concurs pentru cei carora le place sa manance mancare bio vanduta in magazinele sale, iar asta pentru ca doar daca veti achizitiona produse de acest gen puteti fi inscrisi in concurs. Pentru a va inscrie in cadrul concursului celor de la LIDL Romania trebuie sa cumparatui produse in valoare de minim 70 de LEI, printre care sa se afle si unui din categoria bio, si sa inscrieti bonul de cumparaturi pe website-ul companiei.

LIDL Romania: Vestea Oficiala, Carduri Cadou Oferite Gratuit

LIDL Romania are detalii despre acest concurs nou disponibile chiar pe website-ul sau in momentul de fata, asa ca il puteti accesa pentru a vedea exact care sunt conditiile de participare. LIDL Romania are conditii foarte simple, astfel ca oricine poate profita de tot pentru a avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite pentru toata lumea, si de la vouchere pana la grill-uri, exista motive foarte bune pentru a va inscrie in concurs.

LIDL Romania are aici doar unul dintre concursurile pe care le are active in momentul de fata, iar asta pentru ca mai exista cateva de care puteti profita in momentul de fata in Romania. In cazul tuturor trebuie sa accesati website-ul lantului de magazine pentru a verifica in totalitate conditiile de participare, astfel ca puteti afla foarte usor de la LIDL Romania ce anume trebuie sa faceti pentru a nu pierde ocazia de a castiga premii foarte bune.

LIDL Romania va mai anunta cu siguranta in perioada urmatoare si alte concursuri grozave, asa ca mai mult ca sigur vom avea parte de premii foarte interesante disponibile de la lantul de magazine.