BANCA Transilvania: Important Anunt, Beneficiul Clientilor

BANCA Transilvania alerte

BANCA Transilvania a publicat astazi un anunt importnat pentru clientii din toata Romania, si e bine sa stii ce transmite banca pentru ca iti poate fi de extrem de mare folos in folosirea serviciilor sale. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania explica mai jos care este diferenta dintre SMS Alert si BT Alert, primul serviciu fiind dedicat persoanelor fizice, si cel de-al doilea persoanelor juridice, ambele trimitand notificari prin SMS catre clienti.

BANCA Transilvania ofera prin SMS Alert posibilitatea de a primi notificari in momentul in care facem plati, sau primim bani, in timp ce in cazul BT Alert lucrurile sunt similare, dar cu ceva in plus. Mai exact, BANCA Transilvania le trimite persoanelor juridice notificari inclusiv cand vine vorba despre popririle puse pe conturile lor pentur plata unor sume de bani, astfel ca primiti imediat un SMS cand se intampla asta, fara a mai verifica ceva in cont.

BANCA Transilvania: Important Anunt, Beneficiul Clientilor

BANCA Transilvania ofera in paralel cu aceste servicii si posibilitatea de a primi notificari push prin intermediul aplicatiei BT Pay pe telefoanele iPhone si Android, in mod gratuit, pentru toata lumea. Aceste notificari venite de la BT Pay vizeaza incasarile si platile facute prin conturile BANCA Transilvania, sau notificarile pentru autorizarea platilor, dar dincolo de asta nu este spus nimic de catre banca pentru cei care au nevoie de mai multe informatii.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau informatiile oficiale cu privire la aceste doua sisteme pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, si ar fi bine sa profitati de ele, daca aveti nevoie de asa ceva. Ideea pe care cei de la BANCA Transilvania au avut-o este una extrem de buna pentru ca ii ajuta si pe romanii fara telefoane inteligente, sau aplicatia BT Pay, sa fie notificati in legatura cu tot ceea ce se intampla in conturile lor, fara a mai merge la banca.

BANCA Transilvania incearca sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune servicii, si n-ar strica sa profitati de ele pentru ca va pot face experienta de folosire mult mai buna.