Facebook: Cum te Ajuta sa-ti Gasesti Dragostea cu o Noua Aplicatie

Facebook dragoste aplicatie

Facebook testeaza o noua aplicatie numita Sparked, iar menirea sa este de a ii ajuta pe oameni sa isi gaseasca mai usor dragostea folosind un nou format pentru aplicatiile de acest gen, si s-ar putea sa vedem ca el este unul chiar foarte popular pana la urma.

Facebook testeaza o aplicatie numita Sparked pentru a le permite utilizatorilor anumite zone din SUA sa participe la asa-numite sesiuni de speed dating, ceva ce a fost candva la moda in SUA, doar ca aici vorbim despre un sistem care se desfasoara exclusiv online.

Facebook le cere utilizatorilor sa inregistreze scurte prezentari video care sunt mai apoi trimise catre aplicatie, iar oamenii participa la evenimente video in grup, fiecare putand vedea prezentarile facute de catre altii, si poate alege cu cine sa vorbeasca.

Facebook dragoste aplicatie sparked

Facebook crede ca ar putea avea succes foarte mare cu acest tip de retea de socializare pentru oamenii care vor sa-si gaseasca dragostea, sau doar urmatoarea aventura de o noapte, dar deocamdata totul este testat in versiune beta si nimic mai mult.

Facebook dragoste aplicatie sparked video