Facebook va Permite Ascunderea Like-urilor Primite la Postari

Facebook Ascundere Like Postari

Facebook testeaza o schimbare majora pentru platforma sa de socializare, astfel ca in viitorul apropiat ar putea fi oferita o functionalitate noua care ne va permite sa ascundem numarul de like-uri pe care il primim pentru postarile pe care le publicam.

Facebook nu e singura platforma in care ar urma sa fie posibil acest lucru, iar asta pentru ca in cazul Instagram ar urma sa fie disponibil fix acelasi lucru, iar utilizatorii ar urma sa fie cei care vor avea acces la aceasta functionalitate speciala din platforme.

Facebook a initiat in 2019 acest test, si se pare ca el continua in momentul de fata, un numar limitat de persoane avand posibilitatea de a-si ascunde numarul de like-uri pentru postari, iar testul va fi cel mai probabil extins la mai multe persoane.

“Instagram le va permite oamenilor să-și ascundă like-urile atât pe postările lor, cât și pe cele ale altora, într-o schimbare încercată să diminueze „presiunea” pe care o simt utilizatorii în timp ce o utilizează. Schimbarea se face doar inițial într-o fază de testare, dar compania a sugerat că ar putea fi lansată mai larg pe Instagram. Poate veni și pe Facebook.

În 2019, compania a început pentru prima oară un test care a permis unui număr mic de oameni să se ascundă ca numărătoarea pentru a vedea dacă ar face postarea o experiență mai sănătoasă. Acest test a urmat sugestii – de la oameni, inclusiv Kanye West – că ar putea fi mai puțin stresant dacă utilizatorii ar fi mai puțin conștienți de valorile privind performanța postărilor lor.”