DACIA Duster: Modelul Exclusiv Lansat Oficial si in Romania

DACIA Duster avantajos

DACIA Duster este disponibila de cum intr-un nou model exclusiv care este pus in vanzare intr-o serie limitata pentru clientii dornici sa profite de experienta pe care DACIA o ofera cu ajutorul acestui nou SUV. Mai exact, cei de la DACIA au decis sa lanseze noul DACIA Duster Avantaj pentru toata Romania, si vorbim despre un model actual care are anumite dotari incluse in versiunea de baza pentru a mai creste putin vanzarile in aceasta perioada.

DACIA Duster are in modelul Avantaj ceea ce DACIA numeste “echipamente moderne si practice” care ofera “o experienta unica a condusului”, indiferent ce anume ar trebui sa insemne asta. Mai mult decat atat, acest model special al DACIA Duster este vandut si la un pret special prin programul Rabla 2021, astfel ca oricine are o rabla veche de care vrea sa scape, isi poate cumpara o masina cu echipamente moderne si unice, adica acest SUV.

DACIA Duster: Modelul Exclusiv Lansat Oficial si in Romania

DACIA Duster in versiunea Avantaj vine cu un motor ECO-G 100, are aer conditionat inclus impreuna cu sistem multimedia, jante din aliaj de 20″, dar si Pack Look, totul pentru o experienta desavarsita. DACIA Duster este vanduta in versiunea Avantaj la preturi care incep de la 12.990 de euro, daca o cumparati profitand de programul RABLA 2021, astfel ca vorbim despre un SUV care este surprinzator de ieftin, daca renuntati la o masina veche.

DACIA Duster este o masina care se bucura de foarte multa atentie in Europa, si nu numai, iar asta pentru ca preturile la care este oferita sunt cu mult peste asteptarile oamenilor. Inclusiv in aceasta situatie vorbim despre un model al DACIA Duster care ar putea fi cautat de catre multa lume, mai ales ca vorbim despre o masina foarte versatila care si-a dovedit utilitatea in timp, dar care va avea parte si de un facelift in perioada imediat urmatoare.

DACIA Duster va ar trebui sa aiba anuntata aceasta versiune facelift undeva in cursul urmatoarelor saptamani, probabil inainte de Paste, conform presei franceze, dar ramane de vazut ce se v aintampla in final.