Apple a Lansat un nou iPhone 12, AirTag, Noi iMac si iPad Pro

Apple a avut o conferinta foarte interesanta in aceasta seara, lansand o serie de produse noi pentru clienti, totul incepand cu modelele iMac pe care le vedeti in clipul video de mai sus, disponibile cu chip M1 si intr-o varietate de culori, cu multe noutati interesante.

Noile iPad Pro ale companiei Apple vin deasemenea cu surprize foarte interesante, mai exact ele au chip M1 integrat pentru a oferi putere de procesare mult mai mare, fiind acum si mult mai utile pentru inlocuirea unui calculator.

Apple a implementat in noile iPad PRo si ceva ce am putea vedea in iPhone 13, mai exact o camera frontala ultra wide care poate urmari subiectii, ea fiind integrata in camera TrueDepth, deci sunt sanse destul de mari sa ajunga inclusiv in noile telefoane.

iPhone 12 violet

iPhone 12 este de acum disponibil intr-o versiune noua, de culoare violet, aceasta fiind singura modificare pe care compania a facut-o, restul telefonului fiind identic cu modelele care au fost lansate in toamna anului trecut pentru clienti.

In final, Apple a lansat si AirTag, dupa foarte multe zvonuri, dispozitivele care ne ajuta sa gasim cheile pierdute vor fi disponibile pentru achizitie din magazinele companiei Apple din intreaga lume.