ING Bank: Atentionarea Oficiala pentru toti Clientii Romani

ING Bank limitari

ING Bank a emis astazi o atentionare oficiala pentru toti clientii sai din toata Romania, si este imperios necesar sa stiti ceea ce transmite banca pentru ca vorbim despre o situatie extrem de importanta pentru noi. Mai exact, cei de la ING Bank ii atentioneaza pe clientii din toata Romania din nou in legatura cu faptul ca daca nu si-au actualizat aplicatia Homebank la cea mai recenta versiune disponibila pentru telefoane, nu o mai pot folosi, din pacate.

ING Bank le-a dat clientilor un ultimatum acum cateva saptamani cand le-a spus ca trebuie sa isi actualizeze aplicatiile pentru iPhone si Android altfel din 15 aprilie nu vor mai putea accesa Homebank din versiunile vechi. Doar cele mai recente versiuni ale aplicatiilor Homebank pentru iPhone si Android vor mai facilita accesul clientilor ING Bank la platforma Homebank din ele, altfel totul va trebui folosit doar din website-ul pe care banca il ofera tuturor fara limitari.

ING Bank: Atentionarea Oficiala pentru toti Clientii Romani

ING Bank spune ca aplicatiile sale functioneaza pe minim iOS 11.3 sau Android 7, astfel ca daca aveti un telefon pe care nu puteti instala oricare dintre aceste doua versiuni, nu puteti instala aplicatiile noi. Actualizarile erau necesare pentru ca ING Bank sa le poata oferi clientilor doar cea mai buna experienta in materie de securitate bancara, iar asta pentru ca versiunile mai vechi ale iOS si Android, decat cele mentionate anterior, nu ofera siguranta necesara.

ING Bank le recomanda in general clientilor sa instaleze actualizarile cele mai recente pentru aplicatiile pe care le ofera, insa in aceasta situatie obliga clientii sa o faca pentru a putea accesa platforma sa de mobile banking din ele. Chiar si fara limitari de acest gen, este intotdeauna bine sa instalati cele mai recente versiuni ale aplicatiilor bancare pentru ca ele vin de obicei cu rezolvari de probleme importante, si imbunatatesc securitatea generala.

ING Bank isi actualizeaza in mod constant aplicatiile pentru telefoanele mobile, iar totul pentru ca toti clientii sa beneficieze doar de cea mai buna experienta posibila de folosire a lor.