Orange: Anunt Oficial, Ofera 1000 Euro Gratuit In Fiecare Zi

Orange rasplata

Orange a facut astazi un nou anunt oficial pentru toti clientii sai din Romania, si a decis ca e momentul sa le ofere acestora mai multe motive sa-i foloseasca serviciile in toata tara. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga 1000 de euro gratuit in fiecare zi daca au un card Orange Money, si il folosesc pentru plati, in aceasta pagina fiind oferite toate detaliile necesare pentru a profita de aceasta oferta speciala.

Orange a lansat de cativa ani serviciul Orange Money, oferindu-le romanilor posibilitatea de a se bucura de servicii bancare digitale, iar de-a lungul timpului a avut diverse promotii speciale pentru ei. Acum Orange a decis ca e timp sa duca lucrurile mai departe, astfel ca pana pe 14 mai ofera zilnic 1000 de euro unui norocos client care face cel putin o plata de minim 25 de LEI la oricare dintre comerciantii din Romania pentru orice are nevoie acum.

Orange: Anunt Oficial, Ofera 1000 Euro Gratuit In Fiecare Zi

Orange spune ca oricare dintre clientii care au un card facut pentru Orange Money se poate bucura de aceasta promotie speciala in momentul de fata, astfel ca nu trebuie sa faceti nimic deosebit pentru a putea castiga. Practic, orice client care isi foloseste zilnic cardul pentru nevoile personale poate avea sansa de a primi gratuit 1000 de euro, in fiecare zi pana pe 14 mai, Orange urmand a anunta castigatorii pe parcursul desfasurarii campaniei din Romania.

Orange mai desfasoara deasemenea si un alt concurs interesant in cadrul Orange Money, oferind 10 premii in valoare de 100 de euro fiecare clientilor care fac transferuri valutare prin aplicatia sa. Aici vorbim despre ceva usor diferit si nu oricine poate ajunge sa profite de sistem, dar iata ca Orange are cate ceva pentru fiecare tip de client care-i foloseste serviciile in Romania in momentul de fata, si nu strica sa profitati de ceea ce a pregatit compania.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, dar nu este singurul care ofera servicii bancare de acest gen pentru clientii sai.