iPhone 13: O Noua Imagine ne Arata cat de Mic ar fi Decupajul Ecranului

iPhone 13 imagine decupaj mic

iPhone 13 are prezentata astazi o noua imagine interesanta care ar trebui sa ne arate cam cat de mic ar urma sa fie decupajul din ecranul telefonului in raport cu cel regasit in iPhone 12 acum. Probabil nu ati uitat ca Apple vrea sa mute difuzorul din ecranul telefoanelor din seria iPhone 13 deasupra camerei TrueDepth pentru a reduce dimensiunile decupajului, iar chinezii au inceput deja sa faca folii pentru ecranele viitoarelor modele de telefoane ale Apple.

iPhone 13 are prezentata in imaginea de mai jos o asemenea folie pe care chinezii ar urma sa o puna in vanzare, totul fiind facut in baza unor schite luate cel mai probabil de la parteneri ai Apple. In general schitele de acest gen se dovedesc a fi reale chiar daca apar cu luni de zile inainte ca telefoanele sa fie puse in vanzare, iar asa ne putem face o idee cu privire la ceea ce va fi oferit in iPhone 13 de catre Apple in momentul alnsarii noii serii de telefoane.

iPhone 13 va avea un difuzor mutat si un decupaj mai mic

iPhone 13 imagine decupaj mic ecran

iPhone 13 ar urma sa aiba un decupaj mai mic in toate modelele pe care compania Apple le va avea la vanzare, astfel ca indiferent cat de mare, sau mic va fi ecranul, toate ar trebui sa aiba decupaj mai mic. Aceasta va fi doar una dintre schimbarile majore care vor fi integrate in noile modele de telefoane din seria iPhone 13 pe care Apple le va pune la vanzare pentru clienti, altele mai importante fiind deasemenea asteptate de catre fani acum.

iPhone 13 va veni deasemenea cu un procesor mai performant, cu baterii de capacitate mai mare, cu mai mult spatiu de stocare, si mari rapid, cu noi camere mult mai bune, si probabil cu alte schimbari grozave. Toate aceste noutati pentru telefoanele din seria iPhone 13 ar putea creste deasemenea si pretul de vanzare al dispozitivelor, insa deocamdata nu se stie foarte clar cu cat, mai ales ca si anul trecut Apple a decis sa vanda telefoanele la preturi mai mari.

iPhone 13 ar urma sa fie lansat undeva prin toamna acestui an, nu se stie inca foarte clar cand, dar zvonurile spun ca ar trebui sa asteptam modelele noi undeva prin octombrie.