Fortnite: Surpriza Majora Lansata cu Neymar Jr. Skin (VIDEO)

Fortnite a avut anuntata de ceva vreme lansarea unui nou skin special care il va avea in centru pe celebrul jucator de fotbal Neymar Jr., iar acum aflam atat cum arata, cat si cand anume va fi lansat pentru jucatorii din intreaga lume, iar vestile sunt foarte bune.

Fortnite se pregateste sa ofere noul skin cu Neymar Jr. incepand cu data de 27 aprilie, adica maine, iar imaginea de mai jos ne prezinta cum anume urmeaza sa arate jucatorii care decid sa foloseasca imaginea celebrului fotbalist de la PSG.

Fortnite urmeaza totusi sa ofere si o surpriza pentru skin-ul lui Neymar Jr., iar asta pentru ca el se va transforma intr-un jaguar metalic in timpul luptelor, ceva ce probabil ca nu chiar toata lumea se astepta sa vada de la aceasta implementare facuta de catre Epic Games.

Fortnite are prezentata aceasta surpriza serioasa in clipul video de mai sus pe care Epic Games ni-l pune la dispozitie pentru a ne face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit, iar schimbarile sunt mai mult decat interesante pentru toata lumea.

Fortnite va mai avea si alte surprize extrem de interesante oferite pentru jucatorii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce alte surprize majore mai pregateste compania Epic Games pentru noi, si la ce am putea sa ne asteptam.