Facebook: Melodiile din Spotify pot fi Ascultate in Intregime

Facebook Melodiile Spotify Ascultate Intregime

Facebook si Spotify au facut astazi un anunt foarte important pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca in baza lui, oamenii vor putea asculta melodiile favorite din platforma de streaming audio in intregime in reteaua de socializare.

Facebook spune ca doar cei care au abonamente la Spotify vor putea asculta melodiile in intregime, insa va fi deasemenea posibila partajarea de portiuni de 30 de secunde din melodii inclusiv in Facebook si Instagram Stories pentru ambele platforme.

Facebook are acum si un nou miniplayer pentru a afisa continutul din cadrul Spotify, ceea ce ar trebui deasemenea sa imbunatateasca experienta de care au parte utilizatorii, totul fiind lansat in mod oficial pentru 27 de tari, urmand ca altele sa aiba disponibila schimbarea in curand.

Facebook Melodiile Spotify Ascultate Intregime miniplayer

„Muzica a fost întotdeauna un vehicul de exprimare, dar este și un mijloc de conectare. Indiferent dacă descoperiți un nou artist printr-un prieten sau împărtășiți melodiile preferate de la creștere, muzica are puterea de a aduce oamenii împreună.”

Articolul precedentING Bank: Decizia Importanta de care Multi Clienti Nu Stiu
Articolul următorGuvernul Romaniei Accelereaza Campania de Vaccinare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.