Klaus Iohannis: Doar Vaccinarea ne poate Readuce la Normalitate

Klaus Iohannis normalitate

Klaus Iohannis face astazi un nou apel pentru romanii din toata tara sa se vaccineze daca vor sa revina la normalitate, acelasi mesaj fiind transmis de catre presedintele tarii inclusiv saptamana trecuta, cand a incercat deasemenea sa-i convinga pe romani sa se imunizeze.

Klaus Iohannis spune ca in alte tari vaccinarea a avut efect in reducerea numarului de infectari, si revenirea la normalitate, ceea ce se poate intampla inclusiv in Romania, dar e nevoie ca oamenii sa inteleaga acest lucru, si sa se vaccineze.

“Avem exemplele concrete ale țărilor care au vaccinat o proporție semnificativă din populație și care au reușit să inverseze radical trendul epidemiologic.

Vaccinarea cât mai multor români înseamnă mult mai puține infectări și decese, înseamnă eliminarea restricțiilor, sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate.

Chiar dacă și la noi statisticile indică o scădere a numărului de infectări, ceea ce înseamnă că am depășit vârful acestui val epidemiologic, nu suntem încă în punctul de a putea renunța complet la măsurile restrictive.”