DACIA Duster 2022: Vestea Proasta pentru Lansarea Noului SUV

DACIA Duster 2022 amanat

DACIA Duster 2022 este noul model facelift de SUV pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, el fiind confirmat in mod oficial de catre companie cu doar cateva saptamani in urma. Presa din Franta anunta faptul ca DACIA Duster 2022 ar urma sa fie anuntat undeva pe la finalul acestei luni, insa suntem foarte aproape de acest punct, iar cei de la DACIA n-au facut vreun anunt, si pare improbabil ca asta sa se mai intample acum.

DACIA Duster 2022 este in lucru de ceva vreme la producatorul roman DACIA, intentia companiei fiind de a inlocui modelul actual cu unul usor imbunatatit, dar lansarea sa inainte de Paste pare improbabila. Cei de la Renault au lansat recent un nou model de SUV in Romania, asa ca e destul de greu de crezut ca DACIA Duster 2022 va fi dezvaluit atat de aproape de ce al Renault, deci s-ar putea sa vedem noua masina abia undeva prin luna mai.

DACIA Duster 2022: Vestea Proasta pentru Lansarea Noului SUV

DACIA Duster 2022 ar putea fi anuntata mai tarziu decat dorea DACIA din cauza problemelor care exista cu obtinerea de chip-uri pentru fabricarea masinilor, productia la Mioveni fiind oprita deja in cateva randuri. V-am spus ca din cauza acestei penurii de chip-uri e posibil ca DACIA Duster 2022 sa nu fie lansata chiar atat de devreme, si e posibil ca acest lucru sa stea la baza faptului ca noul SUV nu va fi dezvaluit inainte de paste, daca e sa credem presa din Franta.

DACIA Duster 2022 va veni totusi cu o serie de noutati interesante, mai alexact cu farurile si stopurile din DACIA Logan 3, insa si sistemul de infotainment din noul sedan va fi deasemenea integrat. Separat de asta, inclusiv cutia de viteze cu dublu ambreiaj urmeaza sa revina in DACIA Duster 2022, insa cam atat se va modifica pe partea de componente, sau dotari, asa ca nu trebuie sa aveti asteptari prea mari de la noul model de SUV.

DACIA Duster 2022 ar putea fi si usor mai scumpa decat modelele existente din cauza modificarilor facute de catre cei de la DACIA, astfel ca e bine sa va asteptati inclusiv la acest lucru.