Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala Anuntata Clientilor Romani

Raiffeisen Bank extindere

Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial o decizie care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre una de care ar trebui sa stii daca folosesti serviciile bancii in momentul de fata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor mai multe motive sa faca mai multe cumparaturi in perioada Pastelui, avand o serie de beneficii speciale de care oricine ar putea profita chiar in perioada urmatoare la banca.

Raiffeisen Bank prezinta mai jos ceea ce ofera special pentru clientii din toata Romania, si puteti vedea ca vorbim despre surprize grozave pentru romanii care se pot bucura de rate extinse, fara dobanda. Raiffeisen Bank prezinta cateva magazine in care romanii pot profita de aceasta promotie speciala, iar printre ele se numara eMAG, Flanco, Dedeman, B&B, si multi alti parteneri ai bancii, insa totul doar pana in data de 9 mai in Romania.

Raiffeisen Bank: Decizia Oficiala Anuntata Clientilor Romani

Raiffeisen Bank le ofera romanilor posibilitatea de a isi face cumparaturile in rate extinse fara dobanda pentru a impulsiona consumul in randul oamenilor, astfel ca exista multiple optiuni pentru achizitii. Trebuie desigur sa va si asigurati ca partenerii celor de la Raiffeisen Bank va ofera posibilitatea de a profita de aceasta promotie inainte de a incerca sa profitati de ea, astfel ca s-ar putea sa nu gasiti chiar intotdeuana ce doriti.

Raiffeisen Bank a anuntat aceasta promotie la doar cateva zile in urma alteia similare care avea drept scop convingerea oamenilor sa faca plati cu cardurile sale pentru a primi un bonus de 100 de LEI. In aceasta situatie nu exista vreun bonus de acest gen pentru clientii Raiffeisen Bank, dar ratele extinse, fara dobanda, ar trebui sa ajute mai multa lume sa nu se gandeasca de 2 ori inainte de a cumpara, sau nu, produsele pe care le doresc.

Raiffeisen Bank are mai multe detalii despre campanie direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile de care aveti nevoie in acest moment.