CEC Bank: Oficial, Decizia de Ultima Ora catre TOTI Clientii

CEC Bank pauza

CEC Bank a publicat cu doar cateva ore in urma un anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata tara, si asta pentru ca el transmite o decizie foarte importanta pe care banca a luat-o. CEC Bank a decis care vor fi zilele libere pentru angajatii sai din toata Romania, si asta inseamna ca unitatile bancare in care ar trebui sa ajunga in mod normal clientii vor fi inchise, si vorbim despre o perioada de concediu ceva mai lunga decat de obicei.

CEC Bank a facut acest anunt acum pentru ca toti clientii romani sa poata sti din timp la ce sa se astepte din punct de vedere al posibilitatilor de a merge in agentiile sale pentru a rezolva orice fel de probleme. CEC Bank spune ca intre 30 aprilie si 3 mai toate agentiile sale din tara vor fi inchise, iar angajatii care lucreaza in ele vor avea zile libere, deci nu veti putea merge nicaieri pentru a rezolva orice fel de problema ati avea cu serviciile sale.

CEC Bank: Oficial, Decizia de Ultima Ora catre TOTI Clientii

CEC Bank spune ca aplicatiile sale de internet banking si mobile banking vor ramane in continuare disponibile pentru toti clientii care au dorinta de a isi administra serviciile de care beneficiaza. desigur ca si suportul telefonic va ramane in continuare disponibil pentru clientii CEC Bank, cu anumite limitari pentru ca nu poate fi oferit chiar orice fel de ajutor in aceasta perioada, ci in general doar cel de urgenta, asa cum se intampla cam peste tot in Romania.

CEC Bank nu e singura banca la care se iau in aceasta perioada decizii de acest gen pentru ca toate au angajati care vor sa aiba si zile libere dupa cateva luni in care pandemia a afectat serios Romania. Lucrurile incep sa se indrepte in tara noastra, insa cei de la CEC Bank incearca totusi sa-i protejeze pe angajatii din toata tara in aceasta perioada, astfel ca intre 30 aprilie si 3 mai nu veti putea face ceva in oricare dintre agentiile sale.

CEC Bank va reveni la normal cu programul agentiilor incepand cu data de 4 mai, asa ca veti avea din acea zi posibilitatea de a merge in oricare dintre locatii pentru a rezolva orice fel de probleme.