UBER: Anuntul Oficial care a Surprins pe Toata Lumea (VIDEO)

UBER, cea mai mare platforma de ridesharing de pe planeta, a facut un anunt care a luat prin surprindere foarte multa lume, si care ne arata cat de importanta este pentru ea ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la UBER au devenit prima platforma de ridesharing care le permite clientilor sa faca  o programare pentru vaccinare direct prin intermediul ei, impreuna cu un transport la centrul de vaccinare in care urmeaza sa primeasca doza.

UBER a incheiat un parteneriat cu un foarte mare lant de farmacii din SUA, dar si cu o organizatie care se ocupa cu acceusl la vaccinare pentru cetateni, iar asa compania ajuta la vaccinarea cat mai multor oameni. CEO-ul celor de la UBER prezinta mai sus ceea ce a lansat compania doar pentru americani, deocamdata, acestia putand, in anumite state, sa isi faca o programare pentru vaccinare la fel de usor precum programeaza o cursa cu o masina a platformei.

UBER: Anuntul Oficial care a Surprins pe Toata Lumea (VIDEO)

UBER, ca parte a acestui parteneriat, le ofera americanilor posibilitatea de a se programa in nu mai putin de 9000 de centre de vaccinare din SUA, ceva ce pare dintr-o cu totul alta lume, daca ne gandim ca acum trei luni vaccinarea era restrictionata la anumite persoane. Initiativa celor de la UBER este dedicata oricaror persoane care vor sa se vaccineze, iar asta pentru ca acum e nevoie ca un numar cat mai mare de oameni sa se imunizeze pentru ca lumea sa revina la normal.

UBER are nevoie de normalitate la fel de mult ca oricare alta companie, sau poate chiar mai mult, astfel ca initiativa sa este una care ar trebui sa fie copiata si de catre alte platforme de ridesharing. Chiar daca nu se va intampla asta, vedem totusi in ce masura tehnologia poate fi de foarte mare ajutor pentru a ne usura revenirea la normalitate, ceva ce poate fi obtinut doar prin vaccinarea a miliarde de oameni din intreaga lume, cat mai rapid.

UBER va avea exclusivitate pentru acest sistem de programare pentru vaccinare pana cand alte companii vor dori sa ofere ceva similar prin intermediul aplicatiilor similare pe care le au.