Telekom: Ce Ofera Gratuit Clientilor in Saptamana Pastelui

Telekom actiuni

Telekom vrea sa ii bucure pe clientii din toata Romania inclusiv de Paste, astfel ca a pregatit pentru ei o serie de surprize extrem de interesante, si ofera gratuti ceva ce multi sigur si-ar dori. Cei de la Telekom ofera toate detaliile acestei promotii in propriul website, si puteti vedea acolo toate beneficiile pe care operatorul de telecomunicatii s-a gandit sa ni le puna la dispozitie si nu trebuie sa facem chiar atat de multe pentru a beneficia de ele.

Telekom a anuntat de ceva vreme beneficiile speciale care sunt disponibile pentru clientii sai din toata Romania, chiar si in saptamana Pastelui, totul facand parte dintr-o campanie promotionala nu tocmai noua. Mai exact, cei de la Telekom au lansat Copacul Magenta, o tombola prin care ofera o varietate de premii saptamanale si lunare pentru clientii care folosesc aplicatia MyAccount si intreprind diverse actiuni pentru serviciile de care se bucura acum.

Telekom: Ce Ofera Gratuit Clientilor in Saptamana Pastelui

Telekom ofera saptamanal pentru clientii sai din Romania cate un Samsung GALAXY A20S, un sterilizator UV de la Samsung si boxe portabile Bluetooth, totul facand foarte putine, in realitate. Mai exact, pentru a avea sansa de a castiga aceste premii, clientii celor de la Telekom trebuie doar sa activeze primirea facturii in format electronic, sa plateasca online o factura, sau sa reincarce o cartela direct din aplicatia MyAccount, toate actiuni foarte simple.

Telekom stie foarte bine ca interesul romanilor este foarte mare pentru concursuri de acest gen, asa ca de aceea s-a gandit sa le ofere clientilor sai premii interesante chiar si inainte de Paste. Mai mult decat atat, exista si o serie de premii lunare mai importante pe care Telekom le ofera pentru clientii sai din toata Romania, dar pentru acestea trebuie sa contractati servicii noi, sa le reinnoiti pe cele existente, deci nu e totul la fel de simplu.

Telekom are aceasta campanie promotionala disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea inainte sa dispara in totalitate din cadrul aplicatiei companiei de telecomunicatii.