ING Bank: Mesajul Oficial Emis pentru Toti Clientii Romani

0

ING Bank raspunsuri

ING Bank a emis un mesaj oficial special pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca le folosesti serviciile, poate ca ar fi bine sa afli despre ceea ce spune banca in momentul de fata. Cei de la ING Bank au implementat in aplicatia lor pentru telefoane mobile o varietate de noutati in cele mai recente actualizari, iar una importanta are legatura cu o sectiune speciala din aplicatie care se numeste “Am o Intrebare”, ea putand fie xtrem de utila pentru clienti.

ING Bank a gandit totul pentru a le oferi clientilor doar cea mai buna experienta de folosire a serviciilor sale, iar mesajul de astazi vine ca un ajutor pentru cei care au nevoie de raspunsuri rapide la anumite intrebari. ING Bank a inclus acolo raspunsuri pentru unele dintre cele mai frecvente intrebari pe care le au clientii sai, astfel incat ei sa nu mai fie nevoiti sa sunete la numarul de telefon pentru relatii cu clientii pentru a cere ajutor, sau sa mearga intr-o agentie.

ING Bank: Mesajul Oficial Emis pentru Toti Clientii Romani

ING Bank raspunsuri aplicatie

ING Bank merge aici pe o idee care a fost implementata si la alte banci din Romania, iar asta pentru ca am mai vazut idei similare in alte aplicatii de internet banking pe care bancile le ofera pentru clienti. ING Bank a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa fie foarte usor de folosit de catre clientii sai, fara ca acestia sa aiba prea multe de facut in aplicatie pentru a beneficia de tot ceea ce le este oferit in momentul de fata de catre banca.

ING Bank are totusi un numar limitat de raspunsuri pentru intrebarile pe care le au oamenii, deci e foarte posibil totusi sa nu gasiti chiar tot ceea ce va intereseaza, astfel ca trebuie sa cereti totusi ajutorul bancii. Sectiunea este actualizata in timp pentru a oferi si raspunsuri la intrebari noi care vin de la clienti, asa ca daca nu gasiti acum un raspuns la vreo intrebare pe care o aveti, nu e exclus sa existe unul in viitor pentru voi.

ING Bank ofera aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii de telefoane iPhone si Android chiar in acest moment cu cele mai recente versiuni ale aplicatiei sale.