LIDL Romania: Nou Catalog Special cu Surprize pentru Clienti

LIDL Romania mediterana

LIDL Romania a publicat noul catalog cu surprize pentru clientii sai din toata Romania, si daca sunteti interesati de ofertele pe care le-a dezvaluit, atunci aveti o multitudine de promotii noi dintre care sa alegeti. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat catalogul nou de oferte care sunt disponibile incepand cu data de 4 mai in Romania, si vorbim despre o serie de promotii la produse in stil italian, ceva ce desigur ca a mai fost prin magazinele lantului.

LIDL Romania are o serie de produse italiene care sunt disponibile doar la anumite perioade de timp in toate locatiile sale din tara, deci nu vorbim despre cele care sunt disponibile in mod obisnuit. Daca va uitati mai jos, veti vedea o parte dintre aceste produse, ele fiind vandute la pret special de catre cei de la LIDL Romania, nu neaparat la reducere, astfel ca e bine sa nu va asteptati la asa ceva pentru ca nu veti primi asa ceva in magazinele din tara.

LIDL Romania: Nou Catalog Special cu Surprize pentru Clienti

LIDL Romania mediterana italieni

LIDL Romania incearca sa le aduca romanilor putin din bucataria italiana si dupa Paste, mai ales ca magazinele sale se vor deschide abia de maine, 4 mai, asa ca nu puteti sa cumparati nimic inca. Nu ar trebui sa fie asta totusi o surpriza, iar asta pentru ca sa a cam fost situatia in fiecare an in care cei de la LIDL Romania au avut magazinele inchise cu ocazia acestei sarbatori, chiar daca la Kaufland sunt deja deschise magazinele din toata tara pe 3 mai.

LIDL Romania are printre produsele in stil italian si unele care sunt disponibile in mod exclusiv in cadrul lantului sau de magazine, deci nu veti putea sa le cumparati de altundeva, nici daca doriti asta. Aici LIDL Romania are un mare avantaj in fata altor lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, astfel ca trebuie doar sa va alegeti exact ceea ce doriti sa cumparati pentru a va bucura de ofertele cele mai bune disponibile acum.

LIDL Romania are aceste reduceri disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp, deci daca nu profitati acum de ele, s-ar putea sa nu mai aveti foarte curand ocazia de a face asta.