Orange: Surprizele Oficiale pentru Clienti, ce Ofera Gratuit

Orange alternative

Orange are si dupa Paste o serie de surprize oficiale grozave pentru clientii sai din toata Romania, si ar fi bine sa stiti despre ele pentru ca vorbim despre ceva de care milioane de clienti se pot bucura. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din Romania care isi reincarca online cartelele cu oferte, sau care activeaza oferte direct online, posibilitatea de a primi gratuit o serie de premii, impreuna cu 100 GB de trafic de internet, cu detalii in aceasta pagina.

Orange ofera in mod normal 50 GB de trafic de internet pentru clientii care aleg sa activeze o anumita optiune prepay pentru cartelele lor, insa daca o fac online, sau reincarca o cartela cu o optiune, primesc 100 GB de trafic. Aceasta dublare a traficului de internet pe care Orange o ofera pentru clientii din toata Romania ne ofera posibilitatea de a naviga pe internet aproape fara vreo restrictie, ceea ce vine ca o masura grozava pentru toata lumea chiar acum.

Orange: Surprizele Oficiale pentru Clienti, ce Ofera Gratuit

Orange nu se opreste totusi aici cu surprizele majore pe care le are pentru clienti, iar asta deoarece are si cateva produse OPPO pe care le ofera gratuit clientilor deasemenea. Orange a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a primi gratuit un telefon OPPO Reno5 Lite, o bratara de fitness OPPO Band sau 500 lei in contul Orange Money, deci indiferent de situatie, fie primiti un produs foarte bun, fie va alegeti cu o suma de bani pe care o puteti folosi oricum doriti.

Orange ofera toate aceste gratuitati doar pentru clientii prepay care aleg sa isi reincarce cartelele in modurile despre care v-am spus mai sus, deci abonatii nu vor beneficia de ceva similar. Orange incearca in acest mod sa ii convinga pe clientii sai din toata tara sa foloseasca cartelele prepay constant, si sa isi reincarce optiunile, beneficiile oferite de operator fiind foarte bune in banii pe care ii cere pentru optiunile sale prepay acum.

Orange are totul disponibil in acest mod pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca doriti sa profitati de ceva, ar fi cazul sa o faceti cat inca mai aveti ocazia.