DACIA Logan 2022 Aleasa pentru o Premiera Istorica a DACIA

DACIA Logan 2022 istorie

DACIA Logan 2022 va intra in istoria companiei romanesti multumita unei premiere care a fost anuntata pentru ea, si alegerea acestui model pentru o asemenea evolutie e destul de neobisnuita. DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie primul model de masina de la DACIA care va avea inclusa tehnologia hibrida, mai exact urmeaza sa fie propulsata atat de un motor cu combustie interna, cat si de un motor electric, Renault folosind deja tehnologia numita E-Tech.

DACIA Logan 2022 va avea o versiune “ieftina” a acestei tehnologii, fara unele dintre elementele care ofera o experienta hibrida completa, si totul pentru ca pretul de productie, si implicit cel de vanzare sa fie mici. V-am spus deja ca DACIA Logan 2022 nu va avea port de incarcare la priza, sau sistem de recuperare a energiei de franare, cel putin presei din Franta, si e posibil deasemenea ca motorul electric sa aiba putere mica, iar bateria capacitate mica.

DACIA Logan 2022 Aleasa pentru o Premiera Istorica a DACIA

DACIA Logan 2022 ar urma totusi sa intre in istorie ca prima masina de la DACIA care are tehnologie hibrida, iar alegerea sa are cel mai probabil legatura si cu dorinta celor de la DACIA de a testa totul pe un model nu foarte popular. Daca tehnologia hibrida va avea probleme mari, atunci numarul de clienti care va fi afectat va fi destul de mic, iar asta pentru ca DACIA Logan 2022, inlocuitoare a Lodgy si MCV, nu se va vinde in cantitati chiar atat de mari.

DACIA Logan 2022 va fi un test nu doar pentru tehnologia in sine, ci si pentru pretul final de vanzare, iar asta pentru ca este asteptat un pret substantial in comparatie cu modelele anterioare. Desigur ca exista si alte motive in baza carora DACIA Logan 2022 este aleasa pentru implementarea in premiera a acestei tehnologii hibride, dar despre ele fie nu vom afla vreodata, fie vom afla abia dupa ce masina va fi lansata in mod oficial pe piata.

DACIA Logan 2022 urmeaza sa fie prezentata in mod oficial undeva prin toamna de catre cei de la DACIA, desi deocamdata nu a fost oferita vreodata oficiala, sau macar cu titlu de zvon.