LIDL Romania: Anunt Oficial, ce le Ofera Exclusiv Clientilor

LIDL Romania proaspat

LIDL Romania a facut astazi un nou anunt oficial pentru clientii din toata tara, si vorbim despre o veste grozava pentru ca toti clientii au posibilitatea de a se bucura de ceva ca le este oferit exclusiv. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa lanseze o noua promotie exclusiva pentru clientii din toata tara, ea fiind oferita prin LIDL Plus in acest moment, si daca va uitati mai jos, veti vedea exact ce anume isi propune lantul de magazine sa ne ofere acum.

LIDL Romania spune ca vrea sa ii ajute pe romanii din toata tara sa cumpere tot timpul produse cat mai proaspete, astfel ca a decis sa ofere reduceri pentru viitoare cumparaturi, separat de cele standard, in cateva praguri. Vorbim practic despre o serie de extra reduceri pe care cei de la LIDL Romania le ofera pentru clientii din Romania care cumpara produse proaspete, ele fiind aplicate pentru urmatoarele bonuri de cumparaturi cand faceti achizitia folosind LIDL Plus in magazine.

LIDL Romania: Anunt Oficial, ce le Ofera Exclusiv Clientilor

LIDL Romania proaspat cupoane fructe

LIDL Romania numeste aceasta promotie Cupon Plus, iar conform imaginii de mai sus, puteti vedea ca se ofera extra reduceri pe bonuri viitoare multumita fructelor proaspete in cuantumuri diferite. Pentru un bon de cumparaturi de minim 50 de LEI cu fructe de minim 35 de LEI primiti reducere 3 LEI la urmatorul bon fiscal, extra reducerea fiind de 6 LEI la un bon fiscal de minim 70 de LEi cu fructe in valoare de 90 de LEI cumparate pana atunci, reducerea fiind de 12 LEI la fructe de minim 150 de LEI.

LIDL Romania spune ca valoarea finala a bonurilor poate fi redusa de scaderea anumitor produse, cum ar fi tutunul, sau baturile alcoolice, astfel ca e bine sa luati in calcul si acest lucru. LIDL Romania are mai multe detalii despre aceasta oferta disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla exact conditiile in care puteti primi banii pe care ii ofera in momentul de fata lantul de supermarket-uri din Romania pentru noi.

LIDL Romania perimte descarcarea aplicatiei LIDL Plus din App Store si Google Play Store chiar acum, iar in ea veti gasi o multitudine de alte promotii extrem de bune chiar acum.