Raiffeisen Bank: Mesaj Oficial pentru Romanii din Toata Tara

Raiffeisen Bank locuinta

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, deservind un numar foarte mare de clienti, iar atat pentru ei, cat si pentru cei care nu sunt, are un mesaj oficial. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere romanilor, pentru o perioada limitata de timp, o promotie speciala care le premite sa ia un credit imobiliar Casa Ta cu o dobanda fixa de doar 5% pe an in primii ani de zile.

Raiffeisen Bank nu ofera aici vreo promotie pentru programul guvernamental care ii ajuta pe romani sa isi cumpere o casa, ci are un credit imobiliar propriu la care promite sa ofere o dobanda apropiata, timp de 7 ani. Raiffeisen Bank spune ca pana pe 4 iunie este valabila aceasta oferta speciala pentru oricare dintre romanii din toata tara care sunt dornici sa profite de sistem, insa desigur ca ei trebuie sa si indeplineasca conditiile de acceptare.

Raiffeisen Bank: Mesaj Oficial pentru Romanii din Toata Tara

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest credit pe care il ofera cu dobanda promotionala pana in data de 4 iunie, si e bine sa mergeti acolo pentru a vedea cum puteti profita de el. Cei de la Raiffeisen Bank stiu foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa cumpere o casa, chiar si in aceasta perioada, iar un credit pentru achizitia ei este exact ceea ce foarte multi au nevoie, mai ales daca si dobanda e buna.

Raiffeisen Bank explica in website-ul sau si ce se intampla dupa cei 7 ani de zile in care dobanda e fixa, in cazul in care nu reusiti sa achitati creditul pana atunci, asa ca e bine sa stiti ce se intampla cu el. Raiffeisen Bank ofera toate aceste explicati pentru ca un numar cat mai mare de romani sa stie de la bun inceput ce primesc in momentul in care aleg sa contracteze un credit de acest gen pentru a isi cumpara casa mult dorita cu ajutorul sau.

Raiffeisen Bank are deasemenea si alte pachete de credite pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, si desigur ca exista pentru unele dintre ele promotii de care puteti profita acum.