Facebook Messenger: Noile Schimbari Lansate Oficial Astazi

Facebook Messenger arhive
Facebook Messenger trece prin schimbari importante anuntate oficial de Facebook.

Facebook Messenger are parte de o serie de noi schimbari lansate in mod oficial astazi pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre noutati de la Facebook care ar putea bucura multa lume. Aplicatia Facebook Messenger are schimbarile anuntate in mod oficial de catre Facebook prin intermediul blogului sau dedicat dezvaluirii de schimbari pentru aplicatia de mesagerie, astfel ca vorbim despre lucruri cat se poate de clare disponibile pentru noi.

Facebook Messenger are in primul rand implementata o noua functie care permite arhivarea mesajelor prin simpla glisare pe o conversatie, acestea fiind mutate intr-un nou folder in aplicatie, numit Archived Chats. In cazul in care va place sa le trimiteti mesaje audio prietenilor, atunci de acum Facebook Messenger simplifica tot acest proces prin inlocuirea vechii metode de inregistrare a lor cu una noua care implica doar apasarea o singura data pe butonul de inregistrare.

Facebook Messenger: Noile Schimbari Lansate Oficial Astazi

Facebook Messenger arhive mesaje vocale
Noul buton din Facebook Messenger pentru trimiterea de measaje vocale.

Facebook Messenger are deasemenea implementate noi teme pentru Star Wars si Selena: The Series, astfel ca va veti putea bucura de o interfata vizuala noua cand discutati cu prietenii. Aceasta modificare este disponibila pentru toata lumea, iar temele ar trebui sa apara printre toate celelalte pe care Facebook Messenger le are deja disponibile pentru noi, asa ca trebuie doar sa va uitati si sa cautati acestea noi pentru a le aplica pentru conversatiile voastre chiar de acum.

Facebook Messenger arhive glisare
Glisarea pe conversatii pentru le arhiva in Facebook Messenger.

Facebook Messenger are aceste schimbari implementate atat pentru iPhone, cat si pentru Android, astfel ca oricine se poate bucura de ele chiar acum, si nu ar strica sa le folositi pentru a beneficia de experienta noua. Instagram are deasemenea facute o serie de schimbari astazi de catre Facebook, unele facand interactiunea cu Facebook Messenger mult mai simpla decat anterior, si toate sunt listate in cadrul blogului companiei unde anunta modificarile majore.

Facebook Messenger este disponibila pentru descarcare gratuita prin App Store si Google Play Store, deci trebuie sa instalati versiunea cea mai recenta pentru a avea aceste schimbari.