Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Special pentru Toti Romanii

0

Auchan comandabile

Auchan a publicat astazi un anunt special pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste extrem de buna despre care ar trebui sa stii chiar acum daca ii vizitezi magazinele pentru a-i cumpara produsele. Cei de la Auchan au anuntat o noua promotie speciala pentru clientii care au si card MyClub, ei avand intre 12 si 18 mai disponibile oferte speciale pentru 12 de produse care sunt disponibile in cadrul magazinului online, dar si a celor fizice.

Auchan a creat totul pentru a le facilita clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o experienta cat mai buna cand vine vorba despre cumparaturile facute in magazinele sale. Puteti vedea in magazinul online al celor de la Auchan toate promotiile care sunt disponibile pentru clientii care au si carduri MyClub, si ar trebui sa profitati de ele cat inca mai sunt stocuri pentru produsele care au reducerile cele mai bune chiar acum.

Auchan: Anunt Oficial, ce Ofera Special pentru Toti Romanii

Auchan are disponibile in aceasta promotie in principal produse alimentare, deci nu vorbim despre produse electronice, sau de alta natura care sa se bucure de oferte bune in aceasta perioada. Auchan are de ceva vreme reduceri bune oferite pentru MyClub, iar recent a incheiat si un concurs special prin care a oferit o varietate de premii grozave pentru toti clientii romani, si nu e exclus ca un altul sa porneasca in viitorul apropiat in Romania.

Auchan are separat de ofertele speciale pentru MyClub si alte tipuri de oferte care sunt disponibile pentru toti cei interesati, ele fiind listate atat in cadrul magazinului online, cat si in magazinele fizice. Desigur ca promotiile pentru MyClub sunt mai bune decat cele oferite fara cardul de fidelitate pe care Auchan il ofera pentru clientii sai, deci n-ar strica sa faceti unul pentru ca promotiile acestea speciale sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp.

Auchan va pemite sa faceti carduri MyClub direct din website-ul sau, sau prin aplicatia pe care o ofera in momentul de fata pentru iPhone si Android prin App Store si Google Play Store.